ÂQRS de -120° a +30°


ÂQRS de -120°
 La derivació que registra un complex QRS isodifàsic és aVL. La seva perpendicular es situa sobre DII. Aquesta derivació registra un complex QRS predominantment negatiu, per tant l'ÂQRS en aquest cas és de -120°.

ÂQRS de -90°
  La derivació que registra un complex QRS isodifàsic és DI. La seva perpendicular es situa sobre aVF. Aquesta derivació registra un complex QRS predominantment negatiu, per tant l'ÂQRS en aquest cas és de -90°.

ÂQRS de -60°
    La derivació que registra un complex QRS isodifàsic és aVR. La seva perpendicular es situa sobre DIII. Aquesta derivació registra un complex QRS predominantment negatiu, per tant l'ÂQRS en aquest cas és de -60°.
ÂQRS de -30°   La derivació que registra un complex QRS isodifàsic és DII. La seva perpendicular es situa sobre aVL. Aquesta derivació registra un complex QRS predominantment positiu, per tant l'ÂQRS en aquest cas és de -30°.

ÂQRS de 0°
  La derivació que registra un complex QRS isodifàsic és aVF. La seva perpendicular es situa sobre DI. Aquesta derivació registra un complex QRS predominantment positiu, per tant l'ÂQRS en aquest cas és de .

ÂQRS de +30°
     La derivació que registra un complex QRS isodifàsic és DIII. La seva perpendicular es situa sobre aVR. Aquesta derivació registra un complex QRS predominantment negatiu, per tant l'ÂQRS en aquest cas és de +30°.


(Càlcul de l'eix) anterior ---------- índex ---------- següent (+60 a eix indefinit)